Darin julkaisi toisen ruotsinkielisen albuminsa

Lehdistötiedote:

24.11.2017

Julkaisuvapaa heti

 

Darin julkaisi toisen ruotsinkielisen albuminsa

Vuonna 2015 tapahtui Darinin uralla paljon. Hän jätti aiemman levy-yhtiönsä ja perusti oman levy-yhtiön. Englannin kielinen musiikki vaihtoi ruotsinkieliseksi. Heittäytyminen kannatti. Nyt julkaisuvuoron saa toinen ruotsinkielinen levy, jonka kappaleet heijastavat Darinin eri puolia. ”Tvillingen” –albumi julkaistiin perjantaina 24. marraskuuta.

 

Darinin ”Tvillingen” –albumin tekstit kertovat Darinin puolista, jotka eivät ole olleet hänen faneilleen ja kuuntelijoilleen aiemmin tuttuja tai kuultuja. Balladi ”Alla ögån på mig” kertoo koskettavasti sen, millaista yhdessä hetkessä breikkaaminen oli 17-vuotiaalle, kuuluisuuteen valmistumattomalle pojalle. Darin nousi suuren yleisön tietoisuuteen tullessaan toiseksi Ruotsin Idolsissa vuonna 2004. Miehen ensimmäinen albumi ”The Anthem” julkaistiinkin heti vuonna 2005. Myöhemmin samana vuonna Darinin tullessa täysi-ikäiseksi ilmestyi seuraava, edeltäväänsä albumia enemmän r´n´b-vaikutteisempi Euroopan laajuinen menestysalbumi ”Darin”, joka sisälsi hitit ”Step Up” ja ”Who´s That Girl”. Darinilta ilmestyi vuosien 2005-2013 välillä kaiken kaikkiaan kuusi englanninkielistä albumia.

Darinista kasvoi ruotsalaisten suursuosikki hänen osallistuessaan ”Så Mycket Bättre”- tv-ohjelmaan (2012), joka vastaa Suomessa ”Vain elämää” -sarjaa. Ohjelman jälkeen julkaistiin menestysalbumi ”Exit” (2013). Samaan aikaan Darinin ”Så Mycket Bättre” -biisiversiot nousivat Ruotsissa listakärkeen

Juuri julkaistun albumin nimikkokappale ”Tvillingen” on singlen julkaisun jälkeen saanut Spotifyssa miltei 6 miljoonaa streamausta. Kappale on tällä hetkellä Ruotsin radioiden toiseksi soitetuin kappale. Kappale kertoo Darinista. Kaksoset-horoskoopille tyypillisesti hän kuvailee persoonaansa toisaalta rauhalliseksi ja että hänellä on aina asiat pitkälti hallinnassa. Toisaalta spontaani Darin voi lähteä retkelle Tukholmassa ja päätyä Pariisiin.

”Tvillingen on henkilökohtaisin albumi, jonka olen koskaan tehnyt. Jokainen kappale kuvaa erilaisia tilanteita elämässäni” 30-vuotias Darin kertoo.

Levyltä on julkaistu kolme singleä: Ja må du leva, Tvillingen ja Alla ögon på mig. Albumin ensimmäinen single ”Ja må du leva” on myynyt kaksinkertaista platinaa. Levyn tiimoilta Darin suuntaa konserttisalikiertueelle pohjoismaihin. Suomessa Darin nähtiin viimeksi kesällä 2017 Norrvalla Sommarfest –tapahtumassa.

Albumin ovat sanoittaneet, säveltäneet ja sovittaneet Darin, David Lindgren Zacharias, Ollie Olson, Peter Quint Smith & Thell ja Lars Halapi.

Kappaleet:

1.Rädda mig 
2. Tvillingen 
3. Ja må du leva 
4. Mardröm
5. Alla ögon på mig
6. Den här sången
7. Man över bord
8. Palmerna i stan
9. Paraply
10. Allt som vi sa

Darinin ensimmäinen ruotsinkielinen single ”Ta mig tillbaka” julkaistiin kaksi vuotta sitten ja se on myynyt kaikkiaan viisinkertaista platinaa. Kappale on kavunnut useiden radio- ja streaminglistojen kärkeen. ”Fjärilar i Magen” -albumi saavutti platinaa ja nousi Ruotsin virallisen listan sijalle 1. Sitä seurasi loppuunmyyty konserttisalikiertue.

Jakelu

Sony Music Entertainment Finland Oy

 

Management

Sqream Management

Johan Söderholm

 

Haastattelut ja lisätiedot

Krista Ruusunen

0408359009

tiedotus@kristaruusunen.fi

 

Pressikuvat:

https://www.dropbox.com/sh/bodk85m9657jk8z/AABV3RIDXaFuwce8kmM1Qxgoa?dl=0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *